handmade festival barcelona

Però encara tenim més sorpreses

Tot el que hem preparat

Zona relax

I és que aprendre i crear també cansa, i perquè puguis relaxar-te entre expositors, tallers i xerrades, tenim preparat una zona de relax per menjar i descansar.

Food trucks

Anem a portar divertits restaurants en forma de food trucks, taules de dolços, smoothies, gelats… perquè tinguis opcions de gaudir d’un “kit kat”.

Concerts

Però, a més, tindrem concerts en directe i a l’aire lliure perquè passis un cap de setmana divertit, en família o en colla.

Activitats infantils

Perquè els nens també són benvinguts al nostre festival, tenim preparades activitats perquè ells també explorin els seus talents amb el DIY i es diverteixin. Un esdeveniment com el nostre no és el mateix sense la creativitat i les ganes d’aprendre dels més petits.

Tornem a gaudir dels plans en companyia.

Tornem a experimentar els festivals a l’aire lliure.

Tornem a enamorar-nos dels carrers.

Programació de concerts

Martín Burguez

Blues, Jazz

El cantant i guitarrista Martín Burguez interpreta un repertori que va des de Country Blues als clàssics del Jazz dels anys 30 i 40, juntament amb algunes composicions pròpies recreant sempre l’atmòsfera musical d’aquella època.

schedule

Horaris: Divendres 12 de novembre a les 18:00h

location_on

Zona: Foodtrucks

Martin Burguez
Martin Burguez 1 (1)

A Ciegas

Blues, Soul

A Ciegas són Enric Gómez (Guitarra & Baix) i Jonathan Herrero (Veu i guitarra), dos amants de la música Funk, Soul y R&B que ofereixen un espectacle fresc i energètic, buscant sempre la complicitat i la proximitat amb el públic.

schedule

Horaris: Dissabte 13 de novembre a les 18:00h

location_on

Zona: Foodtrucks

The Acoustic Blues Co

Swing & Blues

Amb aquest dúo de guitarra i veu (el Chino) amb contrabaix (HErnand Fridman) viureu una explosió de Swing i Blues que us atraparà fins al final. Són una barreja potent de sons, on podreu descobrir les habilitats dels dos grans músics que el composen. Carisma, sensibilitat, canya i molta diversió.

schedule

Horaris: Divendres 12 de novembre a les 12:30h

location_on

Zona: Foodtrucks

Big Mojo Trio
Cristian Poyo
martinjmerino

Big Mojo Trio

Pure Blues

ig mojo carregat de Blues per als oïdes més sofisticats, ideal per la ocasió. Cristian Poyo al piano, sempre jugant amb les emocions de l’oient, Martin J Merino a la guitarra més profunda, i Gem Antoja a la veu, dolça i canyera a la vegada.

schedule

Horaris: Dissabte 13 de novembre a les 12:30h

location_on

Zona: Foodtrucks

Handmade Festival Barcelona 2021: torna a enamorar-te del Do It Yourself

Perquè el DO IT YOURSELF cal viure-ho de prop.

Tornem al carrer i volem comptar amb tu.

Menú
Compra la teva entrada! Compra la teva entrada!