handmade festival barcelona

Notes de premsa

La fira es consolida com la més important del sud d’Europa i barreja el passat amb el futur. El Handmade dedicarà un dia a les iaies i oferirà un ampli repertori de tallers i màster-class, des del ganxet de Susimiu, amb 160 mil seguidors a Instagram, a les creacions de Kate Jenkins, que dissenya també per a Donna Karan i Ralph Lauren

El Handmade Festival, la fira més important del sud d’Europa dedicada al Do it Yourself (DiY), torna a Barcelona els propers 3, 4 i 5 de maig. Més de 130 expositors i més de 350 tallers es trobaran en un saló que barreja tradició i innovació, els orígens i les noves tecnologies, l’ahir amb el demà. El festival, que arriba a la sisena edició com a cita consolidada promet fer sentir el visitant com a casa. Segons la directora del saló i CEO d’Evidentevents, Anna Ventura la fira d’aquest any vol retornar als orígens perquè “a casa és on comença tot, on les nostres àvies teixien, feien mitja…és a casa on una tarda qualsevol, envoltada de fil, paper o fusta, es converteix en el millor pla”.

El dia de la iaia
Per això el diumenge serà el Dia de la Iaia i tots aquells que vinguin acompanyats del seu avi o àvia tindran entrada gratis. Aquell dia, a les 6 de la tarda, comptarem amb una xerrada-màster class de “Les iaies de l’APM” que explicaran com fan elles “les labors”.

Les influencers més destacades
El Hanmade Festival, que es fa a Fira de Barcelona amb la col·laboració de Bauhaus, compta amb la presència de les influencers més destacades del sector i entre elles, una celebritat a Anglaterra, la Kate Jenkins, que presentarà l’exposició “El forn de la Kate”, ensaïmades, croissants, barres de pa i tot el que es pugui imaginar fet de ganxet. Jenkins ha exposat a Nova York i dissenyadors com Donna Karan o Ralph Lauren han comprat els seus dissenys.

També oferiran tallers, la catalana-cordovesa Susimiu, que amb més de 157 mil seguidors a Instagram, és tota una celebritat del ganxet. Amb ella aprendrem a fer un xal i a teixir posagots en forma de rusc. També hi seran Santa Pazzienza, que amb 88 mil seguidors a les xarxes ensenyarà a fer espardenyes de ganxet, Gallimelma, l’argentina Mamma DiY Patterns, Lora Bailora i Violeta Scrap.
També comptarà amb la presència del Rafel Vives, rostre popular per ser el presentador del programa de TV3 Ja t’ho faràs i amb Javi Barquín de Yo no lo tiraría. Es defineix com un influencer “de pueblo” i transforma en útil tot allò que toca. Autodidacta, va

començar fent bricolatge i ara és un expert en la matèria, el seu blog registra més d’un milió de visites. Tots dos, Vives i Barquín, faran tallers a l’espai Bauhaus. I en aquest mateix punt també hi trobarem la Carol de Hadas i cuscús, que amb el seu estil tan característic ensenyarà a redecorar casa seva.

El Handmade Emprèn
La fira comptarà aquest any amb l’espai Emprèn, que acollirà els projectes de 5 emprenedors, prèviament seleccionats. Se’ls oferirà un estand gratuït on donar-se a conèixer i vendre els seus productes i se’ls obrirà la porta a l’aprenentatge, la formació i el networking. Segons Ventura, que ha viscut l’emprenedoria en la seva pròpia pell, “es tracta d’ajudar a fer el primer pas als que comencen i no poden invertir”.

L’espai Emprèn comptarà, entre d’altres, amb l’assessorament d’experts en màrqueting online, comunicació i qüestions legals. Entre ells, destaquen Joan Boluda i Lulú Ferris. Ell és consultor de màrqueting online i té un canal i un canal de Youtube on ofereix un late show d’entrevistes a emprenedors. Ella té un web de videotutorials del DiY on ensenya pas a pas com elaborar des d’una motxilla pel patinet fins a vestits, banyadors, shorts o tops per fer gimnàs.

Organitza:

handmade festival barcelona

Descarrega’t el cartell del Handmade

Gisela Rodríguez

Cap de comunicació del Handmade Festival

Correu electrònic: comunicacio@evidentevents.com

Menú
Compra la teva entrada! Compra la teva entrada!