Les 5 claus del nostre festival

Per què no t’ho pots perdre?

1 Som el festival referent de la comunitat Handmade

Som la casa de creadors, inventors, innovadors, expositors i mestres. I els posem tots a la teva disposició en un mateix lloc perquè puguis gaudir, aprendre, compartir i fer comunitat amb tots ells.

2 Som fil, paper, brico, fusta i molt més

Com referents de el sector, el nostre festival no té fronteres: veïns de Barcelona i
veïns de totes les parts de món es donen cita a HMF. Aprofita per conèixer què és l’últim del DIY fora de casa i enriqueix encara més la teva visió creativa.

3 Som creadors de tot el món

Aquí trobaràs eines, idees, productes, professionals amb els quals conversar,
inspiració, ganes de crear. I podràs conèixer les noves tècniques, nous materials, projectes originals, les últimes novetats de el sector. Sabem que no t’ho vols perdre.

4 Som escola

T’oferim tallers, activitats, xerrades i la possibilitat de compartir temps i espai amb veritables mestres de el sector. La crême de la crême dels creadors i expositors, perquè no només tinguis l’opció de comprar, sinó també d’aprendre i fins i tot de crear, si t’atreveixes, en companyia d’altres Handmakers i sota els consells dels grans influencers de moment .

5 Som Barcelona

Perquè Barcelona és cultura, és punt de reunió i vida. Una ciutat cosmopolita i multicultural per viure, conèixer, explorar i crear. També et convidem a recórrer les nostres carrers plens d’història, art, disseny i font d’inspiració.
El millor lloc per gaudir d’un cap de setmana de bon temps i bons plans a l’aire lliure.

Menú