handmade festival barcelona

La terra de la creativitat sense fronteres

Aconsegueix ja el teu passaport que et permetrà viatjar pels 5 territoris i emporta’t un record de cadascun d’ells.

Un viatge

Cinc territoris

Un projecte diferent a cada territori

Sense matrícula

Sense pagar més

Villa Scrapp

Una parada obligatòria per als amants de les lletres

Una parada obligatòria per als amants de les lletres

Ja sigui amb un pinzell, un bolígraf, un retolador o un llapis, t’encantarà passejar per aquest poble.

Una terra de traços ascendents i descendents i sinuoses corbes que t’oferirà un projecte nou cada dia perquè posis en pràctica els teus dots artístics amb les lletres.

No has de portar la teva motxilla d’exploradora perquè allí trobaràs tot el que et fa falta i una persona que et guiarà en el procés.

Ciutat Mitja

Punt de trobada per a aquells que no donen puntada sense fil

Punt de trobada per als quals no donen puntada sense fil

Aquesta ciutat emmurallada amaga els parcs més acolorits plens de preciosos camins en els quals perdre’t.

Deixa’t emocionar entre els seus carrers de cadenetes i els seus jardins de punt de creu.

I, de pas, porta’t un preciós brodat nadalenc que podràs exposar a la teva casa com a record d’aquest viatge.

Tranqui, que no hauràs de venir amb el costurer a coll. A l’entrada del territori disposaràs de tot el que necessites per a completar el teu recorregut.

Port de les Filadores

Aquí els nusos són els protagonistes, Qui s’atreveix?

Aquí els nusos són els protagonistes

No podia faltar una parada marítima en el nostre recorregut.

I si d’alguna cosa saben els mariners d’aquest port, és de nusos. Nus de rínxol, de pescador, de topall, as de guia, volta d’escota… I de tant nuar, nuar i nuar, en aquest port es fabriquen precioses polseres de fil.

Ja pots anar pensant els colors, el patró i sobretot el més important: el record d’aquest territori… Serà per a tu o per a regalar a algú especial? Això és l’única cosa que hauràs de portar, tota la resta ho trobaràs al port.

Illes Màgiques

Per a aquells que no tenen por a tacar-se les mans de fang

Per aquells que no tenen por a tacar-se les mans de fang

Si en les teves aventures no et frenen les inclemències del temps, les travessies per terrenys pantanosos o la pols del desert, aquest és el teu territori.

Perquè aquí, tacar-te les mans forma part de l’expedició.

Les seves platges plenes de jaciments d’argiles són un punt clau per als amants del fang i tots els seus beneficis.

I tots els visitants volen emportar-se una mostra d’aquests llots tan especials. Per a tu no serà menys: si véns de visita a Illes Ceràmiques tindràs un objecte decoratiu, una tassa, un bol o un plat per a recordar el teu pas per aquest territori.

Poble Ganxet

Les cadenetes que decoren els seus carrers són ideals per a fotografiar

Les cadenetes que decoren els seus carrers són ideals per a fotografiar

Si ets de turisme rural aquest territori t’encantarà. Aquí tot llueix amb una acolorida funda de crochet: els fanals, les baranes, els bancs del parc… fins a les bicis.

Perquè amb fil i una agulla de punt de ganxet es pot fer des d’un top o una faldilla, fins a una bossa, un tapet, una manta, un peluix, una cistella, un estoig, un coixí, un necesser, una catifa…

És que no vols fer el viatge complet  i gaudir de les meravelloses vistes mentre fas el teu propi souvenir de regal?

Tallers a Handmade Land

Tot el que has de saber

En què consisteix el Passaport Handmade Land?

Aquest passaport et dóna accés als nostres 5 territoris instal·lats de llarg a llarg de la nostra exposició, en els quals podràs realitzar un projecte específic, típic d’aquella terra, de manera totalment gratuïta i supervisat per un ambaixador (un expert en la tècnica)

Com puc obtenir el Passaport i quant costa?

Amb la compra de qualsevol de les nostres entrades tindràs accés a totes i cadascuna de les terres, sense haver de pagar ni un euro més (si ja tens la teva entrada, no et preocupis, també hi ha un passaport per a tu).

Com funcionen els Territoris?

Cada parada consta d’un espai creatiu amb capacitat perquè 20 persones treballin alhora. Tindràs patrons, materials i un ambaixador que t’ajudarà amb el teu projecte (de lettering, brodat de Nadal, polsera de fil, peça ceràmica o projecte de punt de ganxet)

Què trobaré en cada Territori?

Cada dia hi haurà un projecte nou en cada territori disponible entre les 10.30 i les 19.30 hores. Quan arribis triaràs el teu seient per ordre d’arribada (dels quals estiguin lliures, no et sents damunt de ningú), el patró i els materials. Des d’aquest moment, podràs començar a dur a terme la teva activitat, sempre guiat per l’ambaixador encarregat d’aquest territori. És possible que no hi hagi lloc, no passa res, pots tornar més tard i posar-te mans a l’obra. Tens tot el cap de setmana per a la conquesta d’un territori, dos, tres, quatre o cinc. Nosaltres proposem el viatge, tu decideixes les parades que realitzar en ell.

Haig de pagar alguna cosa en cada Territori?

No! Tindràs accés gratuït i no hauràs de pagar res pel patró, pels materials ni per l’ajuda de l’ambaixador i podràs emportar-te un projecte fet per tu de cada territori que hagis visitat.

A què es deu aquesta novetat en l'edició de 2021?

Des de l’equip de HMF Barcelona volem agrair-te a tu i a tota la nostra comunitat el vostre suport constant i la vostra confiança en aquest any en què posem el nostre granet de sorra perquè torni l’anhelada normalitat. Per la comprensió que hem rebut dels nostres Handmaker’s com tu i per acceptar els canvis que les circumstàncies ens han obligat a realitzar.
Posem tots els nostres recursos a la teva disposició perquè no sols vinguis “a veure”.

Omple el teu equipatge de creativitat, imaginació i ganes de divertir-te. Aquest viatge està a punt de començar.

Perdre-t’ho no és una opció

Menú
Compra la teva entrada! Compra la teva entrada!