Handmade Emprèn

“La creativitat és pensar coses noves. L’innovació és fer coses noves”

(Theodore Levitt)

Prenguem impuls junts!

handmade festival barcelona

Exposició

5 expositors seleccionats per a donar vida a una zona dissenyada específicament per a ells. Donem l’oportunitat a 5 empreses de nova creació a donar-se a conèixer i vendre el seus productes a la fira.

Impuls

Agafarem embranzida junts per a impulsar 5 projectes, un abans i un després en la trajectòria de tots.

Networking

Res com envoltar-se d’altres emprenedors per a poder compartir, créixer i projectar el camí que volen recórrer.

Exposició

Saps la importància del contacte amb el públic per a validar una idea de negoci?

Has escoltat alguna vegada això de “estar en el lloc adequat, en el moment adequat”?

Has pensat què passaria en arribar de cop a 25.000 persones interessades en el sector Handmade?

A la zona Handmade Emprèn s’exposarà el treball de 5 projectes seleccionats amb estands dissenyats especialment per a l’ocasió.
Potser és la seva primera experiència en un esdeveniment, o potser no, però si que sabem que serà una experiència memorable, i sobretot diferent i enriquidora.

Impuls

Prendre impuls és positiu quan encara queda el millor. Tots participarem d’aquest projecte i entre tots impulsarem als qui tenen el somni de dedicar-se a la seva passió.

Networking

Tot emprenedor, o tot el que es planteja llançar el seu projecte, ha sentit parlar de la solitud que implica emprendre o de la muntanya russa d’emocions…
Emprendre no ha de ser un camí solitari, res millor que sentir que uns altres passen pel mateix que tu per a trobar solucions i nous punts de vista.

Handmade Festival aposta per sumar, per créixer i per compartir. Els participants d’aquests projectes es complementen els uns als altres, és una oportunitat perquè sorgeixin col·laboracions i intercanviïn processos de treball, i s’aprengui de l’experiència del company.
Un mini mastermind intensiu en un context únic.

Si ets visitant

Si desitges aprendre, aportar i participar en aquest projecte tan especial com a visitant adquireix aquí la teva entrada.

Menú
Compra la teva entrada! Compra la teva entrada!