handmade festival barcelona

Food Trucks

A qualsevol hora del dia, pots parar un moment per agafar energia.

A les Food Trucks del festival hi trobaràs una selecció de dolços i salats fets a casa amb amor i un toc autèntic i original.

Vine i tasta, que a casa també s’hi menja molt bé.

Els concerts de la Terrassa

Divendres a les 12:00

Dúo a piano i veu pensat per un background suau. Amb Jazz i versions de cançons conegudes convertides en ambient, crearan un entorn agradable i dolç per gaudir

Divendres a les 15:00

El trio de piano, contrabaix i veu perfecte per un blues i swing de ritmes mitjos. Compte que no podràs evitar enganxar-te a la música moure el cos!

Divendres a les 17:30

Amb un nou trio, amb contrabaix, piano, i guitarra amb veu, podràs viure un chicago blues molt profund i àcid. Qualitat i emocions alhora.

Dissabte a les 12:00

Trio de saxo tenor, piano i veu, una fusió de versions, cocktail jazz, i algunes de més conegudes en el mateix “mood”.

Dissabte a les 15:00

Jazz Blues i swing amb un quartet de piano, saxo tenor, baix elèctric i veu femenina. Un complert format que t’enganxarà en la seva varietat de ritmes.

Dissabte a les 17:30

Quartet de saxo tenor, guitarra i veu, baix elèctric i piano. Un combinat explosiu de blues molt potent. Encandila’t amb un pure Blues des de les seves arrels.

Diumenge a les 12:00

Dúo a piano i veu pensat per un background suau. Amb Jazz i versions de cançons conegudes convertides en ambient, crearan un entorn agradable i dolç per gaudir

Diumenge a les 15:00

Harmònica, dues veus, i guitarra. Blues i Swing suau ideal per ser ballat. Si et mous, no et paris!

Diumenge a les 17:30

Guitarra, harmònica, veu i piano. un trio ben conegut com a Tota Blues band, pure Chicago blues sortit de ben endins. Aflora sentiments amb la bona música.

Menú
Compra la teva entrada! Compra la teva entrada!