El festival

Si t’apassiona el món del DIY, no us podeu perdre el Handmade Festival,
l’esdeveniment més important de la comunitat handmade a Barcelona.
Et donem cinc motius per assistir al festival i gaudir d’una experiència única i
inoblidable.

1 Aprèn amb els millors

Al Handmade Festival podràs participar en tallers,
activitats i Masterclass impartides pels millors professionals i influencers del sector.
Aprèn noves tècniques, materials i projectes de costura, scrapbooking i molt més.

2 Descobreix les darreres tendències

 El Handmade Festival us ofereix l’oportunitat de conèixer les novetats del món del DIY, tant en l’àmbit nacional com internacional. Explora els estands dels expositors i descobreix els seus productes, idees i consells. A més, podràs comprar tot allò que necessitis per a les teves creacions.

3 Gaudeix de la cultura i la gastronomia

El Handmade Festival no és només un espai per crear, sinó també per relaxar-se i divertir-se. Gaudeix de la música en viu, els foodtrucks i les xerrades amb persones interessants. A més, aprofita per visitar Barcelona, ciutat plena d’art, disseny i inspiració.

4 Comparteix amb altres handmakers

El Handmade Festival és el lloc ideal per conèixer i connectar amb altres amants del DIY. Comparteix les teves experiències, consells, dubtes i projectes amb persones que comparteixen la teva passió. A més, podràs fer networking amb els creadors, expositors i influencers del sector.

5 Viu una experiència única

El Handmade Festival és molt més que un esdeveniment, és una vivència. Un cap de setmana ple de creativitat, diversió i bon rotllo. Un espai on podràs expressar-te, aprendre, descobrir i gaudir. Un festival fet a la teva mida.

Què esperes? Compra ja la teva entrada per al Handmade Festival i prepara’t per viure el millor esdeveniment de DIY a Barcelona..

Menú