Mitsuru Nagata

Mitsuru Nagata va néixer a Kyoto, al Japó, el 1979. Va començar a estudiar shodou (cal·ligrafia japonesa) als 6 anys i té el títol de màster en cal·ligrafia de l’escola Futaba shodou kai. També es va llicenciar en sociologia a la Universitat de Bukkyo, a Kyoto. Durant anys, ha realitzat diversos cursos per perfeccionar la seva tècnica, desenvolupant així el seu propi estil contemporani que fusiona el sumi-e (pintura japonesa) amb l’essència del shodou.

Actualment resideix a Barcelona i participa activament en esdeveniments, exposicions i demostracions en viu de pintura sumi-e. A més, imparteix tallers amb l’objectiu de difondre la cultura japonesa tant al seu país com a l’estranger. La seva destacada presència es reflecteix en col·laboracions amb l’Ambaixada del Japó a Espanya, Romania i Portugal, així com amb la Japan Foundation. Ha estat convidat com a artista en diversos esdeveniments dedicats a la cultura japonesa, tant a Espanya com a l’estranger, destacant la seva participació en projectes per a marques reconegudes com Montblanc, Muji, Mitsubishi Electric, JETRO (Japan External Trade Organization), Avex (Wagakki Band) i CEJE (Cercle Empresarial del Japó a Espanya).

Mitsuru també és coautor de “Kanjiru: La Màgia dels Kanji”, un llibre publicat per l’editorial Satori, que afegeix una altra dimensió a la seva influència en la difusió del coneixement sobre la cultura japonesa. En l’actualitat, Mitsuru Nagata es distingeix per la creació d’obres úniques i personalitzades en l’àmbit del sumi-e i la cal·ligrafia. També ofereix el seu coneixement de cal·ligrafia per al disseny de logotips per a empreses i satisfà les necessitats dels clients particulars amb el seu art distintiu.

Xarxes socials:

Custom Icon
Instagram

Taller que imparteix al Handmade:

Properament disponibles

Comparteix-ho!

Menú