Marta Freixedas, Somniadora

Soc la Marta, una psicòloga amant de les lletres. Sempre m’ha apassionat el poder de les paraules per generar pensaments positius i transmetre motivació. Les paraules i frases dibuixades amb intenció tenen molta forçar i per això vaig decidir sumar els meus coneixements de Psicologia i intel.ligència emocional i formar-me en cal.ligrafia, lettering i disseny gràfic. La combinació de les dues disciplines és el punt de partida d’aquest somni que va començar a fer-se realitat l’any 2012.

Dissenyo a mà tot el que puguis imaginar a partir d’un llapis, un paper i molta il.lusió. La meva marca de papereria creativa va creixent dia a dia amb nous productes, sempre Km0 i amb distribució per tot Catalunya amb més de 35 punts de venda.

He impartit tallers a fires com Handmade Festival, Creativa, Scrap Crea i decora i personalitzat regals per a empreses i marques com Swarovski, Rituals… També he posat lletres a projectes tan originals com dedicatòries a tots els ascensors d’una empresa com a sorpresa pel dia dels enamorats!

Xarxes socials:

Instagram

Taller que imparteix al Handmade:

Properament disponibles

Comparteix-ho!

Menú