Yuko Nakajima

El meu nom és Yuko, vaig néixer i vaig créixer en Yokohama, el Japó.Vaig estudiar educació i antropologia cultural. Sempre m’ha agradat molt viatjar i conèixer un altre món i des de petita soc aficionada de les manualitats.

Vaig anar professora de primària i fa 4 anys vaig decidir deixar el treball i em vaig mudar a Barcelona, que és una de les ciutats favorites. Aquí vaig començar el projecte Petit Japó. En Petit Japó ofereixo tallers de manualitats, cuina, cal·ligrafia i tot el que relacionat a la cultura japonesa i també, fem casal per a nens i esdeveniments.

A Petit Japó agafem les llavors de la tradició japonesa i fem créixer noves flors que donaràn color a la nostra vida actual.Inspirats en la saviesa antiga, prenem les bases de cada técnica de l’artesania japonesa, per a crear i expressar el nostre món interior. Creem objectes per a regalar, per a decorar, per a vestir i per a utilitzar en el nostre dia a dia. A més de passar-lo bé, canviarà la nostra mirada i els nostres valors de respecte, agraïment, la nostra visió de la naturalesa i la nostra creativitat.
El meu somni es viure a un món on els nens i els adults siguin cada vegada més curiosos, que desitgin conèixer i aprendre per a millorar i créixer per sí mateixos, inspirats per artistes d’altres cultures i tradicions… i així ser capaços d’imaginar un món millor. Com deia Jules Verne,tot el que un ésser humà pot imaginar, uns altres seran capaços de crear.

Empresa: Petit Japó

Comparteix-ho!

Menú