Tanana Yarns

TAnana va començar quan, després d’una vida veient a les dones que formen part de la meva vida teixint, vaig decidir agafar les agulles, i mai més deixar-les anar. A poc a poc, vaig anar descobrint que hi havia tot un món darrere de cada cabdell , i que teixir no sols era un hobbie per a moltes persones, sinó també una teràpia.

Vaig passar moltes hores en aquesta botiga que va posar la meva mare, que, per cert, es diu Lola & Punto, teixint amb ella a un costat i la meva àvia a l’altre. Tres generacions. I la quarta en camí.

I aquest estiu de 2018 se’ns va ocórrer provar de tenyir nosaltres les madeixes. I aquí va començar la marxa. Buscar proveïdors per a les llanes i els tints, aprendre el procés, practicar, teixir, comparar resultats, preparar la web, les xarxes socials…

Això ens va mantenir entretinguts tot l’estiu, perquè ja no sols estàvem nosaltres tres, sinó tota la família. Ja només ens faltava trobar el nom ideal, i descobrim que “TAnana” ens descrivia a la perfecció.

Avui dia, la família ha crescut, i Gloria té la seva germaneta en el món a la qual cuida i acarona tant com em van cuidar i van acaronar a mi durant tot el temps que no vaig poder estar treballant perquè TAnana seguís en funcionament. El resultat de tots aquests granets de sorra que han creat TAnana, és que quan tenyim, gaudim amb el que fem.

I aquesta petita gran família dedica totes les seves ganes i posa tota la creativitat i l’afecte en cadascuna d’aquestes madeixes.
TAnana és família

Xarxes socials:

Instagram

Taller que imparteix al Handmade:

Comparteix-ho!

Menú
Compra la teva entrada! Compra la teva entrada!