Mercè Capell

Em dic Mercè i soc enquadernadora artesanal professional. Sempre m’ha agradat llegir llibres; llegeixo gairebé tot el que cau entri els meves mans. També m’agrada escriure. De fet, vaig començar escribint contes per nadons i això em va portar a voler aprendre a enquadernar-els, però poder regalar-els amb una millor presentació.

Així vaig arribar a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona, on vaig cursar el Cicle Superior d’Enquadernació Artística.
Vaig seguir formant-em fins que va arribar un moment a la meva vida on vaig sentir la necessitat interior d’un canvi a la meva vida i va néixer “Naikare, l’art del llibre”. Un lloc pensat per a tots aquells que ens apassionen els llibres, la seves textures, colors, il·*lustracions… Un lloc tant per trobar els eines i materials adeqüats, com per aprendre en els tallers el bell art de l’enquadernació artesanal i altres disciplinis relacionades amb el llibre, com il·*lustració i calç·ligrafia.
Crec fermament que l’amor, l’estima i l’esforç amb el que és treballen els llibres és transmet a cada peça. I així m’agrada també ensenyar en els tallers: donis de l’amor pels llibres.

Xarxes socials:

Custom Icon
Instagram
Facebook

Comparteix-ho!

Menú