El amante volador

És una marca centrada en el disseny, la papereria per a noces i esdeveniments i la cal·ligrafia personalitzada que neix en 2014 entre Espanya i Alemanya.

Impartint workshops d’escriptura amb retolador brush pen, des de l’any 2015. Cursos de nivell iniciació i bàsic de “Brush pen Lettering” on els alumnes aprenen a utilitzar els retoladors amb punta de pinzell. Els workshops van dirigits a persones creatives amb interès a aprendre noves habilitats artístiques, principiants o persones que no tenen molta pràctica amb els retoladors brushpen i en ells aprenen a treure partit a aquests retoladors i a la seva escriptura, per a després poder practicar sols des de casa.

El disseny de papereria per a noces i esdeveniments és un dels principals productes de la marca. Papereria personalitzada per a cada ocasió en la qual es plasma el que el client, i en el cas de les noces, els nuvis, necessiten. L’escriptura i cal·ligrafia, en sobres i en altres aplicacions, és la guinda perfecta per a acompanyar a una papereria exclusiva i única.

Comparteix-ho!

Menú